• Rimpels verminderen

 • Rimpels verminderen

  Je gezicht is je visitekaartje, je wilt er verzorgd uitzien en het liefst iets jonger worden geschat. Door het gebruik van de juiste producten wordt je huid gereinigd, worden oneffenheden verwijderd. Na de behandeling zul je er weer stralend uitzien, met zichtbaar minder rimpels. Bij behandelingen langer dan een uur geef ik een gezichts- en décolleté massage, waarbij de huid een mooie gloed krijgt. Als je wilt kan ik een mooie natuurlijke dag make-up aanbrengen. Je stapt geheel verzorgd weer de salon uit!

  Goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk
  Op latere leeftijd zie je de effecten van veroudering door o.a. zonlicht, luchtvervuiling en nog veel meer. Een rijpere huid vraagt wel iets meer aandacht. Maar het is ook leuker om mooi oud te worden. De verzorgingsproducten houden rekening met je huidtype en houden rekening met jouw leeftijd.

  Een gezonde huid, ook van binnenuit
  Lanèche producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid zowel te voeden met verzorgingsproducten, als aan te sporen om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnenuit.

  Mooi oud worden: Elastine en collageen
  Dit zijn de stoffen die iets voor de huid doen en belangrijk zijn als de huid ouder wordt. Deze stoffen zijn belangrijk, omdat elastine bijvoorbeeld een eiwit is wat helpt het weefsel weer zijn oorspronkelijke vorm aan te laten nemen. Elastine wordt al niet meer aangemaakt als we in de puberteit zitten, maar het toevoegen via een cosmeticaproduct moet vanaf ongeveer je 30ste plaatsvinden. Iedere huid is anders, dus de ene huid zal langer die belangrijke elasticiteit uit zichzelf behouden dan de andere

  Meer informatie gezichtsbehandelingen

 • Kies voor de diep reinigende gezichtsbehandeling van 60 minuten of tracteer jezelf op de luxe gezichtsbehandeling van 90 minuten. Wacht niet langer en maak een afspraak!