• Pedicure

 • Pedicure (voetverzorging) bij Beautysalon Esthera

  Kies je voor een pedicure behandeling, dan gaan de voeten eerst in een voetenbadje. Vervolgens worden de nagels geknipt en gevijld. De nagelriemen worden daarbij goed verzorgd met weldadige olie. Tot slot een fijne voet/onderbeen massage. Ook je teennagels kunnen naar wens worden gelakt.

  Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

 • Onze voeten hebben het zwaar!

  Gemiddeld lopen we tijdens ons leven ongeveer tweeënhalf keer de wereld rond. Onze voeten krijgen het dus best zwaar te verduren. Een goede voetverzorging is daarom belangrijk; veel voetproblemen zijn namelijk niet erfelijk, maar ontstaan door verkeerd gebruik. Een goede verzorging kan problemen verminderen, of zelfs voorkomen.

  Het kiezen van goed schoeisel is belangrijk in het voorkomen van voetproblemen. Schoenen die (te) weinig steun bieden of een verkeerde vorm hebben, kunnen op den duur zorgen voor blessures of zelfs vergroeiingen. In een vroeg stadium is hier nog iets aan te doen, later vaak niet meer..

  Ook goede voetverzorging is essentieel voor het voorkomen van problemen: de voeten dagelijks goed wassen en afdrogen en insmeren met een goede, dikke crème die speciaal gemaakt is voor voeten vormt de basis. Die basis kan aangevuld worden met een regelmatige voetverzorging bij beautysalon Esthera, waarbij de nagels op de juiste manier (recht!) worden afgeknipt, en gevijld, de nagelriemen worden verzorgd in een ontspannend voetenbad. De behandeling wordt afgemaakt met een heerlijke massage van voet en onderbeen en naar wens een verzorgende nagellak.

 • ProVoet

  Beautysalon Esthera is aangesloten bij ProVoet, omdat ik kwaliteit en hygiëne belangrijk vind. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne en zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.