• Over ESTHERA

 • Na het afronden van mijn opleiding als schoonheidsspecialiste ben ik gestart met mijn eigen salon aan huis. Vanuit mijn salon wil ik professionele schoonheidsverzorging aanbieden, in een ontspannen sfeer, waarin je heerlijk kunt genieten en uitrusten.

  Mijn naam is Esther Niezink - Van den Oever. Ik ben mijn eigen salon gestart vanuit de visie om jou een professionele schoonheidsbehandeling te geven, die ontspannend is en een "goed gevoel" geeft. Ik wil mijn klanten een stukje "van mezelf" geven. Een persoonlijk advies en goede hulp bij de juiste behandeling waar je lichaam en geest behoefte aan heeft. Daarbij staan jouw wensen en behoeften centraal. Heb jij behoefte aan een verzorgende behandeling in een relaxte en persoonlijke sfeer, dan hoop ik je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

  Voordat ik de salon ben begonnen heb ik gewerkt in de thuiszorg en later in de ouderenzorg met dementerende ouderen. De afgelopen jaren heb ik mij als moeder gericht op de opvoeding van onze drie kinderen. Ik heb een zorgzaam karakter, stel mensen graag op hun gemak. Verder staat hygiëne bij mij hoog in het vaandel. 

 • Het is mijn streven om bij te dragen aan een mooi en verzorgd uiterlijk. Dat combineer ik graag met een ontspannende en persoonlijke stijl. Ik zal er alles aan doen om jou een geweldige behandeling te geven!

 • Impressie

  Hieronder zie je enkele foto's van mijn salon. De inrichting straalt vriendelijkheid en rust uit. Daarbij is er veel aandacht voor hygiëne.

 • ANBOS

  Beautysalon Esthera is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. De organisatie kent circa 5.000 leden. Een belangrijk kwaliteitskeurmerk!