• Ontharen

  • Ontharen Beautysalon Esthera

    Voor het professioneel ontharen van benen, oksels, gezichtshaar en armen kun je bij mij terecht. Een mooi en glad eindresultaat is gegarandeerd. Een mooi zichtbaar resultaat, voor ongeveer vier tot zes weken.

    Op dit moment voer ik de behandeling uit met een vloeibare hars voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling wordt goed rekening gehouden met jouw huidtype. De vloeibare hars wordt dun aangebracht met een spatel of roller en vervolgens met behulp van een ontharingsstrip verwijderd. Daarna wordt de licht beschadigde huid goed verzorgd.

    Het uitvoeren van een behandeling in de salon heeft veel voordelen ten opzichte van het zelf doen. De hygiënische omstandigheden in de salon zijn veel beter. Daarnaast is het prettig als je kunt ontspannen tijdens de behandeling. Ook weet je zeker dat er geen haartjes worden overgeslagen en dat er een mooi egaal eindresultaat ontstaat. In mijn salon zijn daarnaast de juiste verzorgingsproducten beschikbaar, die heerlijk verkoelen, waardoor je huid weer snel prettig en verzorgd aanvoelt.

    Je stapt vast en zeker weer zelfverzekerd naar buiten!