• Massage

 • Ontspanning massage Beautysalon Esthera

  Even lekker ontspannen? Dat kan bijvoorbeeld met een heerlijke rugmassage. Door het uitvoeren van de juiste grepen wordt je lichaam tot rust gebracht en heb je echt even een momentje voor jezelf. Voorafgaand aan de massage wordt je rug gereinigd en na afloop krijgt je rug een heerlijke verzorging met de beste producten.

  Je kunt ook kiezen voor een gezichtsmassage. Dit zorgt o.a. voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

 • Rust & Ontspanning

  Ik geef massages die gericht zijn op rust en ontspanning. Het gaat daarbij om jouw welzijn: rust & ontspanning, een verwen- en genietmoment, of simpelweg als je behoefte hebt aan een aangename tijdsbesteding.

 • Rugmassage

  In je rug bevindt zich de wervelkolom, de thuishaven van vele zenuwen. De zenuwen staan in verbinding met de rest van je lichaam. De meest voorkomende massage voor de rug is de massage voor de hele rug. De massage richt zich vooral op de gebieden dicht bij de wervelkolom en de onderkant van de rug. De massage zorgt voor vermindering van stress en verbetert daardoor buiten de fysieke gezondheid van je lichaam, ook de mentale conditie waarin je verkeert. Door massagebewegingen waarbij veel druk wordt uitgeoefend, worden gespannen spieren losgemaakt. De zachtere strijkbewegingen richten zich op het verbeteren van de flexibiliteit van de spieren.

 • Gezichtsmassage

  Een gezichtsmassage bij Beautysalon Esthera is een half uur puur genieten. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid met een milde milk en lotion en verder masseren van het gelaat en decolleté met daarvoor bestemde massage crème en olie. Door het gebruik van afwisselend stimulerende en ontspannende grepen wordt de doorbloeding gestimuleerd en treedt een weldadige ontspanning op. Na het afnemen van de huid met een warm kompres wordt de huid verzorgd met een dagcrème.