• Zomeractie | 2e artikel 50% | Verstevigende Oogcontourcrème Lanèche

  Beautysalon Esthera Rosmalen (Groote Wielen) biedt samen met Lanèche Beauty Innovations een zonnige zomeractie aan:

  Q10 Nutri Lift | Verstevigende oogcontourcrème. Je ontvangt bij aankoop het 2e artikel met 50% korting! Deze crème voedt en lift de huid, waarbij de huid gestimuleerd wordt om zelf Q10 aan te maken. Voor een jonger en soepeler uiterlijk. Veel van mijn klanten maken al tevreden gebruik van deze innovatieve crème met positieve resultaten.

  De actie loopt t/m 31 augustus 2016

 • Een betere huid, ook van binnenuit

  De filosofie achter de Lanèche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten.

  De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur, terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnenuit.

 • Jouw persoonlijke behandelplan

  Beautysalon Esthera Rosmalen (Groote Wielen) is volledig op de hoogte van de werking van Lanèche producten en behandelingen door de speciale scholing die daarvoor gevolgd is, en mag zich daarom Lanèche Beauty Expert noemen. Door middel van een nauwgezette huidanalyse kan ik de de conditie van je huid bepalen en het juiste gebruik van producten daarop afstemmen. Een behandeling die past bij jouw huidtype! Wanneer de huid een bepaald niveau heeft bereikt, kan ik verdere variatie aanbrengen. Boek snel een gratis kennismakingsgesprek.

 • Verliest jouw huid stevigheid en elasticiteit?

  In de loop van de tijd verliest je huid aan stevigheid en elasticiteit. Bovendien wordt de huid dunner, vochtarm en gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Het huidverouderingsproces laat helaas sporen achter.

  De oorzaak is dat de huid minder van het co-enzym Q10 aanmaakt. Dit tekort kan worden aangevuld met Q10 Nutri Lift. Naast de directe voeding van de huid, wordt de huid ook gestimuleerd om zelf Q10 aan te maken. Dit geeft een liftend effect.

  Profiteer tot en met 31 augustus 2016 van de speciale aanbieding voor Q10 Nutri Lift: 2e artikel 50% korting bij jouw Beautysalon Esthera Rosmalen (Groote Wielen)